Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
77 Postów

(1011)
Początkujący
dobrze że jest ta MN ... Rożne rzeczy sie tu czyta , ale tego jeszcze nie było..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
AndersB napisał:
Jachimowicz87 napisał:
Lindemans napisał:
ana26 napisał:
Witam mam pytanie dostałam list z nav żeby wypełnić papiery i odesłać im ale nie wiem jak działa tu poczta jak odesłać im te dokumenty skąd kopertę i co dalej??????????????proszę o pomoc

Powiedz prosze, ze to zwykla prowokacja
Ty nie mozesz byc az taka glupia.....mozesz ?

Czemu taki niemily Jestes kolezanka moze naprawde niewiedziec a Ty ja od glupich wyzywasz.... A moze jest na odwrot?!
kolejny nie rozgarniety???? a wiesz od czego jest poczta? wiesz co to takiego? czym sie zajmuje? dzieci w wieku 10lat wiedzą (powinny wiedzieć) jak wysłać list...
a więc jeszcze raz dla rozgarniętych inaczej:
1. idziesz na pocztę
2. kupujesz koperte i znaczek
3. adresujesz koperte
4.zanosisz ją pod wczesniej napisany na kopercie adres
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
2013 napisał:
AndersB napisał:
Jachimowicz87 napisał:
Lindemans napisał:
ana26 napisał:
Witam mam pytanie dostałam list z nav żeby wypełnić papiery i odesłać im ale nie wiem jak działa tu poczta jak odesłać im te dokumenty skąd kopertę i co dalej??????????????proszę o pomoc

Czemu taki niemily Jestes kolezanka moze naprawde niewiedziec a Ty ja od glupich wyzywasz.... A moze jest na odwrot?!
kolejny nie rozgarniety???? a wiesz od czego jest poczta? wiesz co to takiego? czym sie zajmuje? dzieci w wieku 10lat wiedzą (powinny wiedzieć) jak wysłać list...
a więc jeszcze raz dla rozgarniętych inaczej:
1. idziesz na pocztę
2. kupujesz koperte i znaczek
3. adresujesz koperte
4.zanosisz ją pod wczesniej napisany na kopercie adres

niech nie zapomnie nakleic znaczek na koperte
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
i nie wrzucaj koperty do góry nogami, bo nie trafi na miejsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów

(1011)
Początkujący
Świetna uwaga Hahahahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów

(Klub_Inteligienta)
Nowicjusz
Lindemans napisał:
Jachimowicz87 napisał:
Lindemans napisał:
ana26 napisał:

Bo nie wyobrazam sobie, ze mozna byc tak glupim, zeby nie wiedziec jak i gdzie wysyla sie list...
Czy chcesz powiedziec, ze to jest zupelnie normalne, ze ktos nie wie jak to zrobic ?
Dlatego latwiej mi uwierzyc, ze to zwyczjana prowokacja, jakich wiele na MN, niz to, ze sa na tym swiecie tak glupi ludzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok